Shelly

SHELLEY
2401-DK.BLUE


Uvoznik:Novecento Group doo

Sastav: 90% Nylon 10% Spandex

Zemlja porekla:PRC

PREPORUKE I ZAPAŽANJA PRODAVACA

kalup je realan,udobne i rastegljive

Poštarina je besplatna za porudžbine preko 4.990,00din.

ISPORUKA U ROKU OD 24H ZA PORUDŽBINE PRIMLJENE DO 13H RADNIM DANOM

0648808906

VIDEO NA :

https://youtu.be/LpjOZoqtEA0?si=113Y5QdpQA_LMS8G

More details

1 490,00 RSD

2 790,00 RSD

-1 300,00 RSD

  • Tamno plava

Dodatne informacije

Dizajnirane tako da pružaju maksimalan komfor

Iako se kod ovih ženskih helanki akcenat stavlja na izgled, kod nas udobnost nije zanemarena. Čak naprotiv, ovaj tip helanki za fitnes odlikuje maksimalan komfor pri svakom koraku i pokretu.

One su dizajnirane uz pomoć seamless tehnologije, koja podrazumeva bešavno kreiranje sportske opreme za trening. Bešavni komadi odeće se stvaraju u pojedinačnom i kontinuiranom procesu koji eliminiše bočne šavove – kao krajnji rezultat ovog procesa, dobijamo udobniju i prijatniju odeću za nošenje, koja je za 25% brže napravljena od tradicionalnih metoda tkanja.

Zahvaljujući prethodno navedenim prednostima, naše duboke helanke za trening će učiniti da se materijal prilagodi tvom telu kao nijedne do sada – one će postati vaš omiljeni komad odeće kako za teretanu, tako i za iznenadni skok do grada, ležernu šetnju parkom, ili pak za veče filmskog maratona.

Novecento helanke za trening – Osetite maksimalnu udobnost i pri najintezivnijim treninzima

Jednom kada probaš naše helanke sa seamless tehnologijom, poželećeš da nikada više ne obučeš drugi model – osim atraktivnog izgleda i apsolutnog komfora, one pružaju i veću motoriku prilikom kretanja.

Bilo da preferirate treninge koji iziskuju fizičko opterećenje i dodatnu težinu/tegove ili ste ljubitelj dinamičnih sportova sa kraćim intervalima intenziteta, upotreba adekvatne sportske opreme može značajno povećati učinak tokom vežbanja.

Takođe, stručnjaci su dokazali da odeća koja zadržava i održava optimalnu temperaturu i garantuje pripojenost telu, umanjuju zamor mišića i sprečavaju nastanak lakih povreda.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

30 proizvoda u istoj kategoriji: