Sigurnost i zaštita

Vaša podaci su potpuno sigurni!

Novecento Group ceni Vašu privatnost, zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brine i maksimalno poštuje načelo zaštite privatnosti.

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije, nećemo vam slati e-mailove ili druge poruke za koje se niste samovoljno prijavili, sem u slučaju veoma važnih obaveštenja o promenama. 

Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika našeg sajta je od najvećeg značaja za nas. Sve aktivnosti na internetu koje su povezane sa Novecento Group usklađene sa zakonima naše zemlje i Evropske unije.

Novecento group  će vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije, kako bi vam omogučio  pristup posebnim informacijama  i uslugama, kao i za komunikaciju sa vama.


 Zaposleni u Noveceto Group su obavezni da poštuju poverljivost vaših podataka.


Samo vi  određujete koje informacije o sebi ćete nam dati, ali napominjemo da uskračivanje određenih  informacija može imati za posledicu i ograničen pristup delovima sajta i uslugama  koje nudimo.


Automatski zabeležene informacije i "Cookies", koje se ne smatraju  ličnim informacijama (broj poseta sajtu, prosečno vreme na sajtu, stranice koje otvarate i sl.) koriste se isključivo za održavanje i poboljšanje funkcionalnosti našeg sajta i ni na koji način ne razmatraju  vaše lične podatke.


Sve posredovane informacije su sigurne, i ni pod kojim uslovima neće biti ustupljene trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa Novecento On-line prodajom.

Prikupljaju se samo neophodni, osnovni podaci o kupcima/korisnicima i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Kupcima se daje mogućnost izbora, uključujući mogućnost odluke, da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Vaše pravo na informacije koje se tiču politike zaštite vaše privatnosti ili toga kako se postupa sa vašim privatnim podacima možete ostvariti upučivanjem zahteva na adresu On-line@ novecento.rs i u najkraćem roku ćemo Vas obavestiti koji od vaših ličnih podataka su prikupljeni tokom posete Novecento On-line shop.

Vaša kupovina je potpuno bezbedna!

Svi podaci vezani za Vašu transakciju su potpuno bezbedni.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu, pa samim tim Novecento On-line prodaja neće biti odgovorna za zloupotrebu istih.